Презентація збірника VІ Бандерівських читань у м. Тернополі

22 травня 2019 року в м. Тернополі відбулася презентація книги «Економічний націоналізм та соціальна справедливість. VІ Бандерівські читання».

Модерував захід Юрій Сиротюк, народний депутат VІІ скликання від ВО «Свобода», директор Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», автор численних публікацій у сфері геополітики та безпекових питань.


Захід пройшов у приміщенні Тернопільської обласної універсальної бібліотеки «Літературне відродження» за участі заступника міського голови м. Тернополя Леонід Бицюра, очільника Тернопільської міської організації ВО «Свобода» Богдана Бутковського.


Презентація книги відбулася і у вищих навчальних закладах м. Тернополя:
Тернопільському національному педагогічному університеті (Історичний факультет ТНПУ ім. В. Гнатюка),
Тернопільському національному технічному універститеті (Кафедра управління персоналом і регіональної економіки ФЕУ ТНЕУ),
Спорткомплексі “Політехнік Тнту”.


Юрій Сиротюк також зустрівся із членами Соціальної ініціативи “Єднання поколінь”.
За словами Юрія Сиротюка книга стала напрацюванням VІ Бандерівських читань, які пройшли у Києві минулої зими за участі сотні доповідачів. До збірки відібрали найцікавіші наукові статті провідних вчених та дослідників економічного націоналізму, аналіз світового досвіду, рецепти всебічних, структурних соціально-економічних реформ в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published.