Нас чекає найстрашніший рік війни, тому включитися мають усі — Юрій Сиротюк

Зараз обов’язок українських чоловіків, які ще не потрапили на фронт, приєднатися і не втікати від військкоматів, не ховатися у жіночих спідницях, тому що від цієї війни ніхто не сховається, — Юрій Сиротюк «Мамай», молодший сержант, гранатометник 5-ої окремої штурмової Київської бригади ЗСУ в етері телеканалу НТА 16 грудня 2023 року.

Наступний рік не можна недооцінювати ворога. Це війна української нації проти російської імперії. Наступний рік має бути роком максимальної мобілізації кожного. Цю війну не можна виграти в пів сили. Цю війну не можна виграти тими чоловіками і жінками, які пішли на війну спочатку війни добровольцями чи були мобілізовані.

Може бути така ситуація, що нам доведеться опиратися на власні сили і дивно чути, що ми ось-ось будемо домовлятися з партнерами про налагодження власного виробництва.

Попереду нас чекає найстрашніший рік війни і не факт, що війна не прийде на ті території, звідки ми вигнали російських окупантів. Зараз, тих кого мобілізують два місяці навчають і за кордоном, ми тут вчимо їх особливостей війни. Від війни ніхто не сховається.

Або ми тут зустрінемо ворога і дамо йому рішучий бій, або він дійде, куди зможе.

У влади персональна відповідальність, але й суспільство має нести відповідальність.

Росія на наступний рік має найбільший військовий бюджет в історії. Росія не відступиться.

Leave a Reply

Your email address will not be published.