Ми не вибирали цю війну Не бійтеся мобілізації і не істеріть – Юрій СИРОТЮК

Щодо ажіотажу навколо планових мобілізаційних заходів в Україні Юрій Сиротюк («Мамай»), молодший сержант, гранатометник 5-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, директор Недержавного аналітичного центру “Українські студії стратегічних досліджень” в ефірі Говорить Великий Львів на каналі НТА 4 січня 2024 р.

Юрій Сиротюк («Мамай»)

«Нам будуть допомагати доти, доки будуть відчувати, що українське суспільство здатне до опору. Нам можуть допомогти усім, окрім людей. Ніхто, крім українців і добровольців, нам допомагати не буде»

Степан Бандера у статті «Ще одна ілюзія миру»:

“Коли одна з двох сторін веде війну, то війна вже є, чи цього хоче, чи ні друга сторона. Війна йшла і йде вже, бо її веде Москва ввесь час. Нема вибору між війною і миром. Питання стоїть тільки таке: в яких формах, у яких розмірах, коли, де розіграються поодинокі етапи, відтинки тієї перманентної війни Москви?

І друге, для нас може стояти питання тільки так: чи продовжити невпинну боротьбу за свободу і життя нації проти московського імперіялізму, поневолення і винищування, чи, може, піддатися йому і безборонне йти на загибіль нації, на повернення народу в погній дальшого росту московського імперіялізму?”

Юрій Сиротюк («Мамай»), молодший сержант, гранатометник 5-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, директор Недержавного аналітичного центру “Українські студії стратегічних досліджень”

Leave a Reply

Your email address will not be published.