Башкортостан: Які настрої в республіці — Крах імперії: частина 4 / Юрій Сиротюк & Руслан Габбасов

«Крах імперії» — цикл програм, у яких йдеться про системні проблеми російської імперії. Про ті речі, які роблять її нежиттєздатною і слабкою. Державою-симулятором і державою-привидом, яка поневолює народи.

У четвертій частині мова про Башкортостан — один з головних територіальних ключів контрольованого демонтажу московської імперії.

Республіка посідає 7 місце за чисельністю населення серед субʼєктів російської федерації (із 89), 10 за розміром ВВП. 20 за якістю життя. 4-5 за кількістю загиблих у війні. Лідер за кількістю кримінальних справ стосовно політичних активістів. Про ситуацію в Башкортостані говорили з керівником комітету Башкирського національного руху за кордон Русланом Габбасовим. Учасники розмови: – Юрій Сиротюк — молодший сержант «Мамай», гранатометник 5-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, боєць «Легіону Свободи», директор Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», заступник голови ВО «Свобода» – Руслан Габбасов — башкирський громадський діяч, один із лідерів башкирського національного руху, башкирський націоналіст, лідер та засновник «Башкирського національного політичного центру», лідер та спікер Форуму Вільних Держав

Leave a Reply

Your email address will not be published.