Що відомо про зустріч путіна та Кім Чен Ина – Юрій Олійник

Юрій Олійник, керівник дослідницьких програм Недержавного аналітичного центру “Українські студії стратегічних досліджень” у етері радіо Київ 98 ФМ прокоментував поїздку Кім Чен Ина до РФ і зустріч з путіним. Очевидно, що більш зацікавленою стороною був саме кремль, якому критично важливо компенсувати дефіцит боєприпасів, передусім артилерійських. Також КНДР може виступати агентом і посередником Пекіна, якому не з руки відкрито підтримувати кремлівський режим.

Також експерт прокоментував інші актуальні теми – моральний настрій в росії на фоні непереконливих заяв Шойгу, а також здатність рф продовжувати війну і розгортати військову промисловість. Натомість суттєві ризики восени і зимою для України, що потребує усвідомлення суспільства того, що війна ще не закінчена, і треба всі сили концентрувати для допомоги фронту.

Також торкнулись питання внутрішньої ідеологічної політики рф, що по суті глорифікує совєцьку історію в новому підручнику Мєдінскаго.

Юрій Олійник, керівник дослідницьких програм Недержавного аналітичного центру “Українські студії стратегічних досліджень”

Leave a Reply

Your email address will not be published.