Замовлення книг

НАЦ “Українські студії стратегічних досліджень” пропонує до Вашої уваги ряд видань.

«МІСІЯ УКРАЇНИ ТА НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ В ГЛОБАЛІЗОВАНОМУ СВІТІ: ВІЗІЯ НАЦІОНАЛІСТІВ» V БАНДЕРІВСЬКІ ЧИТАННЯ.

Книга стала напрацюванням вже V Бандерівських читань, що проходять у Києві та містить статті відомих дослідників українського націоналізму. на ювілейних, п’ятих щорічних читаннях обговорювали актуальні проблеми міжнародного позиціонування України та викликів на сучасні геополітичні загрози, глобалізму, обмеження суб’єктності національних держав та розмивання ідентичності. V Бандерівські читання включали в себе три експертні дискусії: «Проблеми геополітики та міжнародних відносин в ідеології націоналізму», «Українські національні інтереси й геополітичні проекти», «Підґрунтя геополітичної суб’єктності України».
Вартість 100 грн.

ЕКОНОМІЧНИЙ НАЦІОНАЛІЗМ ТА СОЦІАЛЬНА СПРАВЕДЛИВІСТЬ» VІ БАНДЕРІВСЬКІ ЧИТАННЯ.

«Економічний націоналізм виходить передусім з довгострокових інтересів нації як спільноти, а не з егоїстичного пориву до наживи окремих її одиниць, з засад забезпечення самодостатності та економічної безпеки держави, гармонійного перерозподілу національного продукту»

У книзі містяться статті провідних вчених та дослідників економічного націоналізму, аналіз світового досвіду, рецепти всебічних, структурних соціально-економічних реформ в Україні. Ідейно наслідуючи ОУН, сучасні дослідники та практики кінцевим результатом реформ визначають соціальну та національну справедливість, яка дозволить нації нарешті зреалізувати успішний проект Української Самостійної Соборної Держави.

Окремим блоком представлена практичне втілення засад економічного націоналізму – досвід міських голів – націоналістів Івано-Франківська, Тернополя та Хмельницького.
У книгу також увійшли найкращі роботи міжнародного конкурсу для молодих науковців на тему «Економічний націоналізм як формула українського прориву», в яких розкрито питання інвестиційної політики, розвитку малого та середнього підприємництва, міграції трудових ресурсів, національних економічних інтересів.

Вартість 100 грн

«СЛОВНИК УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ VI СТОЛІТТЯ» (автор-упорядник професор Іван Ющук).
Український наступ розпочинається з плацдарму української мови. Словник Івана Ющука – це той документ, який розбиває всі вигадки московської пропаганди щодо неповноцінності чи штучності нашої мови.
Вартість 100 грн.

Для уточнення інформації звертайтеся: nac.ussd@gmail.com, 0679611662 (Бойко Тетяна)

Leave a Reply

Your email address will not be published.