У Києві проведуть «Школу патріотизму» для активної молоді

Із 29 серпня по 1 вересня в Києві відбудеться семінар-тренінг “Школа патріотизму”. Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» спільно з відділом Національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту збирають активну молодь зі всієї держави, аби навчити впроваджувати успішні національно орієнтовані проекти та творити українське майбутнє.

У НАЦ «УССД» зазначають, що під час чотириденної події на учасників чекають лекції та практичні заняття від політиків, активістів, аналітиків, PRників та менеджерів. Слухачів навчатимуть орієнтуватися в історії та політичній ситуації України та світу. Також їм представлять практичні кейси стратегічного планування, організації патріотичних фестивалів та бізнесу, формування команди, роботи в соцмережах тощо.

«Активна українська молодь має бути національно орієнтованою і володіти інструментами реалізації власних ініціатив. Ми хочемо навчити молодих українців дієвості та з досвіду наших лекторів показати, як робити Україну країною, в якій хочеться жити», – наголошують організатори заходу.

До участі можуть зголошуватися всі охочі віком від 18 до 35 років. Для цього необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням: https://bit.ly/2TcsJTl

Дедлайн подачі заявок – 20 серпня. Всім відібраним учасникам “Школи патріотизму” буде розіслано запрошення.

Організатор покривають витрати учасників заходу на проїзд, харчування та проживання.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України.

☎ Із додатковими запитаннями просимо звертатися за електронною адресою: nac.ussd@gmail.com або за тел.: 0679611662 (Тетяна Бойко).

Leave a Reply

Your email address will not be published.