Марджорі Тейлор Грін та Вікторія Кульгейко Спартц головного мозку або Свою Україну Любіть

Є специфічна категорія людей, яка свою меншовартість і манкурство виливає у дивну агресивну ненависть до України і українства. «І політикум не такий». І парламент, який самі ж обрали, – обʼєкт ненависті і зневаги. І корупція зашкалює. А от там в Брюсселі, Вашингтоні, Москві чи Тель-Авіві просто рай. Взірець наслідування, бовван для биття поклонів.

Правки до закону про допомогу Україні від такої собі представниці республіканців Марджорі Тейлор Грін свідчать «про ідеального парламентаря»в очах наших несунів ідей з чужого поля. От ці правки, вершина глупоти до якої навіть українському парламенту часів Ляшка ну дуже далеко.

Але переконайтеся самі. Ось правки щодо Закону Про допомогу Україні в критичний момент від класичної представниці приміром американської політики:

* перенаправлення коштів, призначених для України, на фінансування жертвам пожеж Лахайни, Гаваї;

* перенаправлення коштів, призначених для України, жертвам падіння потяга у Східній Палестині;

* перенаправлення коштів, призначених для України, генпрокуратурі для ініціювання масових депортацій нелегалів;

* вимога до усіх членів Конгресу, які проголосують за допомогу Україні, мобілізуватися до лав ЗСУ;

* заборона фінансування до проведення в Україні «вільних і чесних виборів» і так далі.

І таких упоротих парламентарів достатньо багато в обох фракціях американського парламенту: від лівих богоборців неомарксистів серед демократів до увірувавших в рептилоїдів республіканців.

Вистачає оригіналів і в Європарламенті. Бо парламенти – це зріз суспільств в якому медіакратія взяла верх. Бо західні політичні системи переживають кризу, бо там теж є корупція, яка до речі є однією з головних тем американських перегонів. Тільки от на заході виносити сміття з хати чи бити в спину своїй країні усе ж виняток, а не правило.

А в нас комплекс Вікторії Спартц зашкалює повсюдно, особливо в грантових структурах, мета життя яких хоч якусь скалку в оці знайти і обовʼязково підсунути її під пʼяту. І мета не благородна боротьба проти негідників у владі в Україні, а боротьба проти будь-якої влади незалежної України. Як і проти незалежності загалом. А особливо проти українців.

І ці богоборці дуже нагадують колись відомого російського агента Олександра Мороза, який вдало маскував боротьбу проти України загалом, ніби-то боротьбою проти персональних представників влади.

І треба памʼятати, що пʼята колона в Україні не лише і не завжди проросійська. До неї варто відносити тих, хто нищить Українську державу, підриває її різними способами, але головним обʼєктом протидії має все ж українську націю .І ці дітваки за головну місію життя мають «поносити» Україну, висміювати, підривати. Оці геростатрати не менш шкідливі «корисні агенти» ніж відверто проросійські тролі. Ба більше часто вони опиняються по один бік барикад. А ще вони мені нагадують пустоцвітів, що завжди кричить під руку. Які ніколи не готові брати відповідальності і робити роботу, але радити, моніторити, менторити, «адвокувати», повчати і вислужуватися чужим ці дядьки отечества чужого біжать на перегонки…

Тільки коли доводиться мобілізовуватися в армію азарт і обовʼязки в раз пропадають і зʼявляються лиш «переслідування» і «права..»

Юрій Сиротюк «Мамай», директор недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень», сержант 5 окремої Київської штурмової бригади ЗСУ

Хочеш знати більше підпишися:

Сторінки Українських студій стратегічних дослідженьhttps://linktr.ee/nac.ussd

Leave a Reply

Your email address will not be published.